Voor de mensen van het oude district, Jiangxi GUI XI: bus is handiger om eerder high-speed rail te nemen.

Voor de mensen van het oude district, Jiangxi GUI XI: bus is handiger om eerder high-speed rail te nemen.

Mevrouw WU-berichtscreenshot.In juni van dit jaar omhelsde Mevrouw Wu het idee om te proberen, waardoor het bericht op het People’s Network ‘Leading Messeping Board’ had verlaten, in de hoop dat de vertrek van de bus van tevoren, handig voor de massa’s.

Na ontvangst van de boodschap, regelde het Yingtan City Transportation Bureau en Guixi Changyun Co., Ltd., de betreffende persoon die de leiding heeft om de situatie te zien aan het Yingtan High-Speed ??Railway Station, en de co?rdinatie van Guixi aan Yingtan High Speed ??Railway bijeengeroepen Station (9 weg) en de beslissingsbasis. De werkelijke operationele situatie past de runtime van de eerste klasse naar 7:10 aan.

Sinds 17 september loopt de 9e bus in de eerste 7:10.Manager van Guixi Mayor Vertel de verslaggever, "9 wegen zijn ongeveer 23 kilometer, en het voertuig draait ongeveer 35 tot 40 minuten, wat aan de behoeften van het publiek kan voldoen om de vroege snelle railvoertuigen te nemen.

"" Zoals ik Nanchang bezoekt, zijn er nog steeds veel mensen die de ziekte zien. Nadat de overdracht van de bustijd te handig is! ""Mevrouw Wu zei gelukkig." Nu kan ik op dezelfde dag terugkeren naar Guixi na het lezen van de ziekte.

".