Zhonglian Heavy-Duty Machinery Overseas Orders blijven groeien -! Streef ernaar om de "sterke" te pakken

Zhonglian Heavy-Duty Machinery Overseas Orders blijven groeien -! Streef ernaar om de "sterke" te pakken

  De afbeelding toont een Crawler Crane afgewerkt product voor klanten om te bezoeken in China.

Wang Junling nam een ??fabriek die een oppervlakte van meer dan 1300 hectare dekt, en het was zeer ruim. Maar de reporter liep in het Zhonglian Kee Valley Industrial Park in Changsha, Hunan, eind maart, maar het was moeilijk om een ??parkeerplaats te vinden zoals een warme schilderachtige plek.

  wat is er gebeurd? Het bleek dat na het lentefestival van dit jaar, de bestellingen zoals betonpompen en rupskranen vervaardigd door Zhonglian Branch Co., Ltd. Natelijk bleef groeien. De "Daxi" die in het geheel wordt verzonden, doet alsof voor het fabrieksgebied, en de auto moest "zwendelen".

  "Overseze bestelt een, druk en slecht!" Een pauze nemen, "na 80" jonge jongens Tan Zhao Ping veegde zweet en drink een paar hapjes.

Naarmate de ploegleider van de Crawler Crane Assembly Class, moet Tan Zhao Ping niet licht zijn, assembleer onderdelen, nachtpatrouille plicht, veiligheidsproductiegarantie … vaak druk "het begin van de hersenen", dit jaar is dit jaar meer.

Hoewel je niet ver van de fabriek bent, kun je een lange tijd hebben om de bestelling te vangen. Onlangs kan Tan Zhoofing elke dag geen enkele uren thuis wachten. "De laatste minuut van het podium, het einde van het podium." Dit is hetzelfde als China "Shergez".

  Het terrein van het track-type Crane is groot, goed door seks, sterke aanpassingsvermogen, kan worden gebruikt, met name geschikt voor hijsbewerkingen met hoge hoogte. Het Crack Crane-product heeft echter een complexe structuur, hoge technische inhoud. Voor een lange tijd zijn de binnenlandse en overzeese high-end markten in principe bezet door Europa en Amerika.

  Sterke hand is als Lin, maar Zoomlion maakt het niet uit, "’China’s productie’ moet naar de hoge kant gaan!" Het bedrijf verhoogde actief zijn eigen onderzoeks- en ontwikkeling en technologische innovatie-investeringen, continu debugging, herhaaldelijk het product te slijpen. "Tijdens het hefproces, gewicht, snelheid, lengte en windsnelheid be?nvloeden onze ingenieurs de première van het hijsen, onze ingenieurs terug en sturen de parameters door om de veiligheid en betrouwbaarheid van de apparatuur te waarborgen.

Om zich beter aan te passen aan de overzeese marktomstandigheden en exploitantgewoonten, is het bedrijf gespecialiseerd ook in het computergestuurde identificatiesysteem om het ontwerp van de demontage en de montage aan te passen. Liu Jianhua, directeur van het Technology Center van de Zoomlion Engineering Corporation.

  Kung Fu is mensen niet waardig. Het nemen van windmolenbouw als een voorbeeld, hetzelfde type rupse kraan, Europa en de Verenigde Staten kunnen een maand worden gehesen, en China’s "Sherique" kan 7 tot 8 eenheden gehesen! De kracht is te moeilijk en de Zoomlion verwelkomt "opening" in het "14e vijfjarenplan".

  Begin maart van dit jaar heb ik een Turkse klant gekocht van de 800-ton crawler-kraan van Zoomlion. Liu Jianqiang, General Manager van de Chinese Branch Engineering Crane Company, zei dat de apparatuur erg goed is, het wordt "wind genoemd POWER Installatie van het artefact, om 1 2000-ton rupskraan aan Zhonglian Kee te kopen.

"Wat is het concept van 2000 ton? Dat is, nadat dit is voltooid, het zal een nieuw record maken van de landen van China’s Export Overseas!" Liu Jianqiang is erg enthousiast. Ik nam net een grote bestelling voor Turkse klanten voor een paar dagen, en de WeChat-speech van Jeji Sheng Company Executive Chairman Lin Yong Car kwam weer. "Liu Chi, vorige week, passeerde je autokraan de Singapore Road naar het Bureau Verificatie! Je moet weten dat we al enkele jaren geen nieuw merk hebben gehad. We zullen praten over een paar grote bedrijfslijnen." Lin Yong Car zei Dat het bedrijf van het bedrijf de bouwmachines uitleende, met vier vijfduizend uitrusting, bedekken klanten alle landen in Zuidoost-Azi?, vandaag, de "Shergez" van China wordt steeds zwaarder in hun bedrijf.

  "Sherique", die populair is in de markt in binnen- en buitenland, is meer dan Jianxiao.

In de eerste twee maanden van dit jaar waren de exporteur en elektrische producten in de provincie Hunan 100 miljoen yuan, goed voor% van de totale exportwaarde van de provincie. Binnen de nationale, bouwmachines, vrachtauto’s, nieuwe energievoertuigen, fotovolta?sche batterijen, industri?le robots, microcomputerapparatuur, enz. "China Manufacturing" Hoofdproductie van de productie hebben de dubbele groei bereikt.

  Xiangjiang North, de lente zit vol met tuinen.

In Zoomlion won de mobiele telefoon vaak de beltoon van China’s apparatuur in de mobiele telefoon; buiten de plant, van het staal naar de koperdraad, van de moer naar de olie, reizen allerlei soorten materialen door de grote industri?le parken in Changsha , De bron wordt voortdurend verzonden naar de productieworkshop.

  "Dit is populair en mensen komen naar de Geest.

"Tan Zhao Ping zei tegen de verslaggever:" Moe is een vermoeid punt, je kunt nadenken over de ‘shersers, die we produceren en zoveel overzeese klanten, waarde herkennen! "Hij neemt de workshop in."

(Reporter Wang Junling) "People’s Daily Overseas Edition" (01e editie, 01 april, 2021) (Editor: Tang Li Wei, Luo Shuai).