Vice Premier Rusland: epidemie in 10 regio’s in Rusland in de afgelopen week

Vice Premier Rusland: epidemie in 10 regio’s in Rusland in de afgelopen week

People’s Network Moskou 5 november (Li Mingqi) Volgens het Russische persbureau, zei Rusland Vice Premier Golkova dat de nieuwe kroonepidemische situatie in 10 regio’s van Rusland, waaronder Bremen, Saratov, Qiuming State, Rhodos, Yasinsk, Yaroslavl, Madan, Krasnoysk Grens , Tatarstan Republiek, Tuval Republic and Chuvash Republic. "Om de virale verontreinigingsketen af ??te kappen, is het noodzakelijk om het vaccinatiesnelheid te vergroten. Tegelijkertijd zal het voorkomen dat alle daden proberen vaccinatiecertificaten te nepen. Wanneer de Russische epidemie hiervan afhangt", zei Golkova.

Om de mensen te blijven aanmoedigen om nieuwe kroonvaccins te vaccineren, kondigde het Russische kabinetnieuws aan dat de gelukkige prijzen voor gevaccineerde mensen tot 31 december verlengen. Deze loterijactiviteit begon op 1 september, die oorspronkelijk op 1 december is gepland.

Het is gemeld dat na de uitbreiding van de periode, de winnaars zullen toenemen tot 2.000, en elke winnaar kan 100.000 roebelbonussen krijgen (ongeveer RMB 8933).

(Editor: Li Mingqi, Chang Hong) Delen Laat meer mensen zien.